VÄLKOMMEN!

Här kan du se våra produkter: 

Stockholm;
Tictail, Jarlaplan  

Jönköping;
Ballingslöv, Solåsvägen | STUK, Lantmätargränd  

- Kontakta oss så ordnar vi med adress och kontakt


Måttbeställningar
Vi samarbetar med lokala partners utan mellanhänder, vilket gör att vi kan leverera måttbeställda Dino-produkter efter dina önskemål.

- Kontakta oss så hjälper vi dig


Frakt 
Fri frakt på hela sortimentet 

Leveranstid
Se info under vardera produkt. Flera av våra produkter är handgjorda och inte stapelvaror vilket förlänger tillverknings- och leveranstid.


dino story 

Allting började flera tusen mil från Småland. Faktiskt i en bastu mitt i centrala Shanghai. Just i den bastun föddes drömmen om att driva eget. Att kunna
skapa och designa utifrån egna premisser, perspektiv och formspråk.

Det som från början startades på
andra sidan jorden kom till slut, efter
en hektisk tid i Stockholm, hem igen. Hem igen till Småland. Där all interiör och samtliga av Dinos accessoarer designas av Emma och tillverkas, ofta för hand, i verkstäder bara några mil eller hundratals meter från där Emma växte upp.

”Min vision är att hela tiden skapa enkelhet och att fokus ligger i detaljer som lyfter det enkla till något intressant för ögat..”

Det beskriver egentligen hela Dinos formspråk och vision; att erbjuda möjligheten till det personliga hemmet. Att våga se förbi standardmått och inrutade designprocesser.

”Inredning är en livsstil och ett sätt att uttrycka sig på. 
Därför är det viktigt att komma bort från begränsningar i färg och mått”.

Dino har växt organiskt de senaste tre åren och sedan ett halvår tillbaka valde Emma att satsa helhjärtat på sin dröm.
En dröm som idag är Dino; en enkel, personlig och kreativ design-
studio med hjärtat i Småland, såklart.


Dinos handgjorda läderprodukter tillverkas i Småland av vegetabil- garvat läder i toppklass från Italien och Portugal. All interiör tillverkas för hand i småländska verkstäder i Nässjö, Äng och Målerås.  Vår produktkatalog och våra visitkort trycks på svanenmärkt papper hos ett tryckeri i Småland.  

Dinos textilier är tillverkade i Kina. De är godkända enligt REACH-förordningens gränser gällande kemikalieinnehåll, samt garanterat fria från formaldehyd och liknande hälsofarliga kemikalier. Kemikalie- och kvalitetstestade i samarbete med Natifc.